КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2019)

Розмір шрифта: 
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ
Яна Василівна Бойван

Остання редакція: 2019-01-07

Анотація


Досліджено стан кондитерської галузі України. Визначено особливості фінансової діяльності підприємств кондитерської галузі


Ключові слова


фінанси; фінансова діяльність; прибуток; фінансові результати

Посилання


  1. Єпіфанова І. Ю. Напрямки забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі в Україні / Єпіфанова І. Ю., Гайдей М. О. // Інвестиції: практика та досвід. – 2016. – №23. – С. 53-57.
  2. Офіційний сайт Державного комітета статистики України [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua
  3. Кузьміна О. В. Економічна оцінка діяльності підприємства, що працює на зарубіжних ринках [Електронний ресурс] / О. В. Кузьміна // Ефективна економіка. – 2016. – № 12.– Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=5354
  4. Джеджула В. В. Інноваційна діяльність як чинник конкурентоспроможності підприємств // Джеджула В. В., Єпіфанова І. Ю., Цвик О. Г. // Інвестиції: практика та досвід. – 2017. – №4. – С. 5-8.
  5. Поліщук І.Р. Оцінка фінансового стану підприємств кондитерської галузі: стратегічний аспект / Поліщук І.Р., Колеснікова М.Л. // Молодий вчений. – 2015. – №4. – Ч.2. – С. 26-29.

 

 


Повний текст: PDF