Секція екології та екологічної безпеки
| Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі | |
| Ірина Миколаївна Горейко |
| Порівняльний аналіз способів поводження з ТПВ в Україні та країнах світу | |
| Роман Васильович Петрук, Аліна Володимирівна Гороховська |
| Структурна схема поводження з відходами електронного та електричного обладнання | |
| Лілія Главацька, Віталій Іщенко |
Секція хімії та хімічної технології
| АНАЛІТИЧНИЙ КОНТРОЛЬ В ПРОЦЕСІ ПЕРЕРОБЛЕННЯ НЕПРИДАТНИХ ПЕСТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ | |
| Ольга Гордієнко |
| ОЦІНКА ЯКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ ЗА ДЕЯКИМИ ПОКАЗНИКАМИ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ | |
| Марія Запрелюк, Ольга Анатоліївна Гордієнко |
© РВВ ВНТУ 2015–2026