КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, V-та Міжнародна науково-практична конференція «ЗНАННЯ. ОСВІТА. ОСВІЧЕНІСЬ» в умовах трансформації цивілізаційних процесів - 2020

Розмір шрифта: 
Співпраця університету і стейкхолдерів у розв’язанні проблем підвищення якості освіти
Оксана Василівна Столяренко, Олена Вікторівна Столяренко

Остання редакція: 2020-09-22

Анотація


В статті доводиться, що з метою задоволення суспільних потреб і реалізації свого призначення університет повинен бути відкритим для діалогу, обміну інформацією і взаємодії із внутрішніми і зовнішніми стейкхолдерами як суб’єктами впливу на його функціонування. Сам університет як стейкхолдер – компанія, що реалізує свою місію в інтересах всіх зацікавлених груп, максимально підвищуючи ефективність взаємного співробітництва і власну конкурентоспроможність. Адже співпраця і ефективна комунікація всіх зацікавлених сторін позитивно вплине на підвищення якості освітніх послуг.


Ключові слова


внутрішні стейкхолдери, зовнішні стейкхолдери, держава, бізнес, університет, співробітництво.

Посилання


  1. Виховні системи навчальних закладів: теорія та практика/ Укладач О. Є. Гречаник. Основа, 2014. – 224 с.
  2. Столяренко О. В., Столяренко О. В. Виховання культури толерантних взаємин у студентської молоді. ТОВ «Нілан-ЛТД», 2014. – 248 с.
  3. Столяренко О. В. Виховання у школярів ціннісного ставлення до людини: теоретичний та методичний аспекти. Кн. 1. Людський вимір: історія, минуле і сучасність. ТОВ «Планер», 2017. – 558 с.
  4.  Столяренко О. В. Виховання у школярів ціннісного ставлення до людини: теоретичний та методичний аспекти: [Монографія]. Кн. 2. Методологія виховання ціннісного ставлення до людини в учнів загальноосвітньої школи. «Нілан-ЛТД», 2018. – 408 с.

Повний текст: PDF