Остання редакція: 2023-11-12
Анотація
Ключові слова
Посилання
1. Теплотехнічні вимірювання і прилади : навч. посіб. / А. Ф. Курилов, В. М. Козін. – Суми : Сумський державний університет, 2015. – 189 с.
2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: Логос, 2002. – С. 365.
3. Мєрко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи технологія переробки зерна.- Одеса׃ Друк, 2001-348 с.
4. Технология хлеба на основе целого зерна пшеницы/ Г.Ф. Пшенишнюк, О.В. Макарова, А.С. Иванова// Харчова наука і технология. – 2009. – № 1. – С. 75-79.
5. Rudyk A., Semenov A., Kryvinska N., Semenova O. Study of phase and amplitude-phase methods for measuring a reactive element quality factor. Measurement, Vol. 187, 2022, 110271, ISSN 0263-2241, https://doi.org/10.1016/j.measurement.2021.110271.
6. Рудик А.В., Возняк О.М., Анфілов Р.А. Високочастотний амплітудно-фазовий метод вимірювання вологості речовин//Вісник Хмельницького національного університету. – 2005. – №4. Частина 1. Том 1. С. 163÷169.
7. Рудик А.В., Рудик В.А. Застосування амплітудно-фазового методу для вимірювання вологості речовин//Методи та засоби неруйнівного контролю промислового обладнання. Матеріали 4-ої науково-практичної конференції студентів і молодих учених. – Івано-Франківськ, ІФНТУНГ, 2013. – С. 157¸158.