КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2025)

Розмір шрифта: 
ЧИННИКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Дарина Олександрівна Шеремета

Остання редакція: 2025-05-28

Анотація


Розглянуто  питання конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні чинники конкурентоспроможності підприємства. Встановлено важливість комплексного підходу в процесі управляння конкурентоспроможністю підприємства.


Ключові слова


конкурентоспроможність; підприємство; внутрішні та зовнішні чинники; стратегічне управління.

Посилання


  1. Черевко Г. В. Конкурентоспроможність молокопереробних підприємств в умовах членства України у СОТ : [монографія] / Г. В. Черевко. – Львів : Український бестселер, 2011. – 169 с.
  2. Гудзь О.Є. Роль інновацій щодо забезпечення конкурентоспроможності та ефективності підприємства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. 2015. Вип. 161. С. 3-11.

 


Повний текст: PDF