КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2021)

Розмір шрифта: 
ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ АДАПТИВНОЇ КОМП’ЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ПІДБОРУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Олена Олексіївна Коваленко, Ольга Володимирівна Іщенко

Остання редакція: 2021-05-11

Анотація


Розробляється адаптивна комп’ютерна система для підбору продуктів харчування. Цей програмний продукт буде розраховувати індивідуальну добову норму калорій для користувача та полегшить процес вибору продуктів харчування за допомогою фільтрування товарів відповідно до потреб. Використовується мова програмування JavaScript, мови стилю CSS та мови для розмітки HTML.

 

Abstract
An adaptive computer system for food selection is being developed. This software product will calculate the individual daily calorie intake for the user and will facilitate the process of food selection by filtering products according to needs. JavaScript programming language, CSS style language and HTML markup language are used.


Ключові слова


адаптивна система підбору; потреби користувача; веб-система; adaptive selection system; user needs; web system

Посилання


1.Добова норма калорій [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://mamaclub.info/uk/sutochnaya-norma-kalorij-formula-dlya-rascheta-kalkulyator-tablicy/
2.НегурицяД. С. Адаптивність та адаптованість програмного забезпечення систем критичного призначення Радіоелектронніі комп’ютерні системи. 2014. № 6.С.48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/recs_2014_6_11
3.Формули розрахунку калорій [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://fitness.org.ua/formuly-rozrakhunku-kalorij/
4.Чому неправильне харчування – це шкідливо і небезпечно? [Електронний ресурс] – Режим доступу:https://foodsup.com.ua/chomu-nepravilne-harchuvannya-ce-shkidlivo-i-nebezpechno/


Повний текст: PDF