КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2019)

Розмір шрифта: 
ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ КОНСОЛІДОВАНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО РЕСУРСУ ДЛЯ АНАЛІЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Юлія Володимирівна Міронова

Остання редакція: 2019-05-03

Анотація


У роботі висвітлено особливості процесу розробки консолідованого інформаційного ресурсу, що дасть змогу ефективно його розробити для плодоовочевих переробних підприємств. Сформовано дерево цілей процесу такої розробки. Це підвищить ефективність роботи з інформаційним ресурсом.


Ключові слова


консолідація даних, інформаційний ресурс, дерево цілей.

Посилання


1. Матвієнко О. В. Консолідована інформація: навч. посіб. / О. В. Матвієнко, М. Н. Цивін. – К. : «Центр учбової літератури», 2014. – 134 с.

 

2. A Course in information consolidation: a handbook for education and training in analysis, synthesis and repackaging of information (preliminary version) / prepared by Tefko Saracevic[for theJ General Information Programme and UNISIST. - Paris: Unesco, 1986.-ix, 128p.; Оригинал: http://unesdoc.unesco.org// – Режим доступу: http://khpi-iip.mipk.kharkiv.edu/library/


Повний текст: PDF