КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2019)

Розмір шрифта: 
АНАЛІЗУВАННЯ СТАНУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Олександр Григорович Цвик

Остання редакція: 2018-11-26

Анотація


Здійснено аналіз стану та розвитку харчової промисловості України. Розглянуто динаміку індексів харчової промисловості за 2010-2017, динаміку частки харчової промисловості в загальному обсязі реалізації продукції по окремих регіонах

Ключові слова


індекс харчової промисловості; споживчі ціни; валова продукція; динаміка

Посилання


Статистичні збірники Держкомстату України за 2010—2017 роки. Сайт Держкомстату України [Електронний ресурс]. — Режим доступу: www.ukrstat.gov.ua.

2.Рекомендації НБУ щодо оцінки комерційними банками кредитоспроможності та фінансової стабільності позичальника № 23011/79 від 02.06.1994 р. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v1_79500-94

3. Єпіфанова І. Ю. Напрямки забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі в Україні / Єпіфанова І. Ю., Гайдей М. О. // Інвестиції: практика та досвід. – 2016. – №23. – С. 53-57.

4. Цвик О. Г. Інноваційна діяльність як чинник конкурентоспроможності підприємств // Джеджула В. В., Єпіфанова І. Ю., Цвик О. Г. // Інвестиції: практика та досвід. – 2017. – №4. –С. 5 – 8.


Повний текст: PDF