Розмір шрифта:
РЕГУЛЯРНИЙ ТЕПЛОВИЙ РЕЖИМ ЗА УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ( НАГРІВУ) СУМІШІ З ЛУШПИННЯМ СОНЯШНИКУ
Остання редакція: 2022-11-20
Анотація
Проведено експеримент з дослідження інтенсивності конвекції. Визначено регулярний тепловий режим в рідині. Досліджено вплив насіння лушпиння на інтенсивність конвекції. Визначено темп охолодження (нагріву) досліджуваних рідин.,
Ключові слова
регулярний тепловий режим; вільна конвекція; темп охолодження; темп нагріву; інтенсивність конвеції
Посилання
1. Кондратьев Г.М. Регулярный тепловой режим / Г. М. Кондратьев. – М. : Государственное издательство технико-теоретической литературы, 1954. – 408
2. Исаченко В. П. Теплопередача : учебн. для вузов / В. П. Исаченко [и др.]. – [3-е изд. доп.]. – М. : Энергия, 1975. – 488 с.
3. С. Й. Ткаченко, і Н. В. Пішеніна, Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів, моногр. Вінниця, Україна: ВНТУ, 2017.
4. ДСТУ 7123:2009 Лушпиння соняшнику. Технічні умови – [Чинний від 2012-01-01]. – Київ: Український науково-дослідний інститут олій та жирів УААН, 2009.
Повний текст:
PDF