КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2022)

Розмір шрифта: 
ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКА
Степасюк Михайлівна Степасюк

Остання редакція: 2022-02-17

Анотація


Розглядаються економічні аспекти конкурентоспроможного виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах України. Розкрито гармонізацію  стандартів якості та  безпечності молочної продукції зі світовими та європейськими нормами. 


Ключові слова


Конкурентоспроможність; якість; молоко; стандарт; підприємство

Посилання


  1. Партута Т. О., Фесенко Т. В. Конкурентоспроможність молокопереробного підприємства та механізм її забезпечення. Інвестиції: практика та досвід. 2012. № 12. С. 91-96.
  2. Ільчук М.М., Коновал І.А., Мельникова І. В. Конкурентоспроможність продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції. Монографія. К. «Аграр Медіа Груп». 2015.  321 с.
  3. До уваги: нові стандарти безпечності та якості молока.  [Електронний ресурс].  Режим доступу: https://pyadycka-gromada.gov.ua/news/1563370261/

 


Повний текст: PDF