Розмір шрифта:
ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКА
Остання редакція: 2022-02-17
Анотація
Розглядаються економічні аспекти конкурентоспроможного виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах України. Розкрито гармонізацію стандартів якості та безпечності молочної продукції зі світовими та європейськими нормами.
Ключові слова
Конкурентоспроможність; якість; молоко; стандарт; підприємство
Посилання
- Партута Т. О., Фесенко Т. В. Конкурентоспроможність молокопереробного підприємства та механізм її забезпечення. Інвестиції: практика та досвід. 2012. № 12. С. 91-96.
- Ільчук М.М., Коновал І.А., Мельникова І. В. Конкурентоспроможність продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції. Монографія. К. «Аграр Медіа Груп». 2015. 321 с.
- До уваги: нові стандарти безпечності та якості молока. [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://pyadycka-gromada.gov.ua/news/1563370261/
Повний текст:
PDF