КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ВПЛИВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Дар'я Юріївна Мамотенко, Валерія Сергіївна Сдобнова

Остання редакція: 2021-03-01

Анотація


Розглянуто фактори зовнішнього середовища, які слід враховувати менеджеру при оцінці впливу зовнішнього середовища на підприємство готельно-ресторанного бізнесу.

Ключові слова


зовнішнє середовище; фактори; методи; послуги гостинності

Посилання


1. Стратегічний менеджмент. Навчальний посібник / О. М. Скібіцький. К.: Центр учбової літератури, 2006. 312 с.

2. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : навчальний посібник / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш.  К. : Центр навчальної літератури, 2003. 348 с.

3. Кибанов А.Я. Управление персоналом организации: маркетинг, стратегия, интернационализация: учебное пособие. М.: ИНФРА-М, 2013. 301 с.

4. Барчуков И.С. Индустрия размещения и гостиничный бизнес: учебник / Л.В. Баумгартен, И.С. Барчуков и др. М. : КноРусс, 2013. 168 с.


Повний текст: PDF