Остання редакція: 2021-03-01
Анотація
Ключові слова
Посилання
1. В Україні рекордними темпами зростає кількість ресторанів, якість їжі в яких краща за європейську. URL: https://nv.ua/ukr/style/food-drink/v-ukrajini-rekordnimi-tempami-zrostayekilkist-restoraniv-yakist-jizhi-v-yakih-krashcha-za-yevropeysku‑50007360.html (дата звернення: 25.02.2021).
2. Ресторанний бізнес в Україні під час карантину: як втриматись на плаву у невеликому місті URL: https://rubryka.com/article/restoran-neggenshil-karantyn/ (дата звернення: 25.02.2021)
3. Саєнко М. Г . Стратегія підприємства. Тернопіль : Економічна думка, 2006. 413 c.
4. Томпсон А.А., Стрикленд А.Дж. Стратегический менеджмент. Искусство разработки и реализации стратегии. М. : Банки и биржи, ЮНИТИ, 1998. 576 с.
5. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : навчальний посібник / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш. К. : Центр навчальної літератури, 2003. 348 с.
6. Ресторанный бизнес: рынок в эпоху COVID. URL: http://bizrating.com.ua/20/articles/1328/index.html (дата звернення: 25.02.2021)