Остання редакція: 2021-02-02
Анотація
В тезі розглянуто питання щодо теоретико-методологічних основ управління процесом підвищення конкурентоспроможності продукції та підприємства в цілому. Досліджено питання щодо сутності категорій «конкурентоспроможність» та «конкурентна перевага», а також методів оцінки конкурентоспроможності. Здійснено аналіз сучасного стану конкурентоспроможності та якості продукції.
Ключові слова
Посилання
1. Желуденко К.В. Сутність та фактори конкурентоспроможності продукції підприємств України. Національна економіка. Інтелект ХХІ. №1 2017. С. 66-71.
2. ДСТУ 3662-97. Молоко коров’яче незбиране (34011). ДНАОП Законодавча база. URL: https://dnaop.com/html/34011/doc-ДСТУ_3662-97 (дата звернення 10.11.2020)
3. Основные показатели качества молока URL: kleverkirov.ru (дата звернення 19.11.2020)