КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Діана Вадимівна Коваленко, Ангеліна Вікторівна Галинська

Остання редакція: 2021-02-02

Анотація


В тезі розглянуто питання щодо теоретико-методологічних основ управління процесом підвищення конкурентоспроможності продукції та підприємства в цілому. Досліджено питання щодо сутності категорій «конкурентоспроможність» та «конкурентна перевага», а також методів оцінки конкурентоспроможності. Здійснено аналіз сучасного стану конкурентоспроможності та якості продукції.


Ключові слова


конкурентоспроможність; якість; управління; виробництво; стратегія

Посилання


1. Желуденко К.В. Сутність та фактори конкурентоспроможності продукції підприємств України. Національна економіка. Інтелект ХХІ. №1 2017. С. 66-71.

2. ДСТУ 3662-97. Молоко коров’яче незбиране (34011). ДНАОП Законодавча база. URL: https://dnaop.com/html/34011/doc-ДСТУ_3662-97 (дата звернення 10.11.2020)

3. Основные показатели качества молока URL: kleverkirov.ru (дата звернення 19.11.2020)


Повний текст: PDF