Остання редакція: 2019-11-12
Анотація
В цій доповіді розглянуто засоби і способи створення мікроклімату в приміщеннях з органічною продукцією. Проаналізовані основні фактори, що впливають на збереження сільськогосподарської продукції, описано технології та системи довготривалого зберігання такої продукції.
This report examines the means and methods of creating a microclimate in organic production facilities.The main factors influencing the preservation of agricultural products are identified, technologies and systems for long-term storage of such products are described.
Ключові слова
Посилання
1. Кулик М.Ф. Сучасні та перспективні технології зберігання і використання вологого зернофуражу / [М. Ф. Кулик, Т.В. Засуха, О.В. Жмудь, П.П. Маковецький, Г.М. Калетник] ; під ред. М.Ф. Кулика. – [2-ге вид.]. – Київ : Видавництво «СВІТ», 2000. – 246 с.
2. Системы микроклимата, контроль в овощехранилищах и картофелехранилищах – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://liderhran.net/sistema-mikroklimata
3. Технологии хранения. Микроклимат овощехранилищ, технологии создания условий хранения овощей. – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.овощехранилища.рф/tehnology/
4. Системи зберігання – Режим доступу: http://www.agrovent.com.ua/uk/sistemi-zberigannya
5. Вишневський Е.П. Забезпечення мікроклімату на об'єктах агропромислового комплексу/ Е.П. Вишневський, М.Ю. Салін // Журнал С.О.К., № 7/2009.– С. 49 -55.