КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сутність та перспективи впровадження електронної демократії в Україні (2016)

Розмір шрифта: 
Електронне урядування в Україні
Михайло Васильович Фуштей

Остання редакція: 2016-11-14

Анотація


Анотація

У тезі обумовлюється  роль, функції, принципи та завдання електронного урядування в Україні. Впровадження електронного урядування в Україні є досягнення європейських стандартів якості електронних адміністративних послуг, відкритості та прозорості влади для громадян, представників бізнесу та громадських організацій

Зроблено акцент на рівні реалізації та наслідки впровадження електронного урядування в Україні, як початку нового етапу у розвитку країни. 


Ключові слова


електронне урядування;уряд; права; проблеми урядування.

Посилання


  1. Клименко, І. В. Технології електронного врядування : Навчальний посібник / І. В. Клименко, К. О. Линьов. — Київ : Вид-во ДУС, 2006. — 225 с.

     

       2. Доступ до інформації та електронне урядування / автори -упорядники            М. С. Демкова, М. В. Фігель. — К. : Факт, 2004. — 336 с.

 

       3. Досвід впровадження е-демократії та е-урядування в Україні/ За ред.            С. В. Дзюби.- К.: Національний центр підтримки електронного                        урядування,2010.-90 с.


Повний текст: PDF