КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, XLVII Науково-технічна конференція Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкіля (2018)

Розмір шрифта: 
Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі
Ірина Миколаївна Горейко

Остання редакція: 2018-03-14

Анотація


Анотація

Запропоновано методи використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі, запропоновано заходи щодо підвищення використання даного виробництва та основні напрямки екологізації суспільного виробництва.

Use of non-waste and low-yielding food production technologies on the example of the oil and fat industry.

Abstract

The methods of using non-waste and low-consumption technologies of the food industry on the example of the oil and fat industry are proposed, measures are proposed to increase the use of this production and the main areas of environmentalization of social production.



Ключові слова


Ключові слова: безвідходне та маловідходне виробництво; природоохоронні заходи; безвідходні технології; ресурсозбереження; комплексне використання сировини; екологізація.

Повний текст: PDF