КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Перспективи розвитку машинобудування та транспорту-2025

Розмір шрифта: 
НЕОБХІДНІСТЬ АВТОМАТИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ТЕПЛО-ВОЛОГОЇ ОБРОБКИ ЗАГОТОВОК ТІСТА ПРИ ВИПІКАННІ ХЛІБА В ТУНЕЛЬНІЙ ПЕЧІ
Артем Іванович Колосовський

Остання редакція: 2025-05-26

Анотація


Покращення якості хліба в процесі випікання може бути досягнуто за рахунок оптимізації тепловологої обробки заготовок при випіканні хліба в тунельній печі. Для цього пропонується вдосконалити існуючу автоматизовану систему управляння шляхом додавання системи керування температурою та вологістю в зоні випікання хліба.


Ключові слова


автоматизовані системи управління; хлібопекарські печі; випікання хліба; термічна та волога обробка

Повний текст: PDF