Остання редакція: 2025-05-26
Анотація
В доповіді наведено шляхи підвищення техніко-економічних показників, зокрема, енергомісткості та металомісткості, за рахунок застосування ефективного приводу головного руху вакуумного преса для виробництва харчових продуктів та удосконаленої конструкції транспортно-завантажувального пристрою.
Ключові слова
Посилання
1. Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. ―Х.: Світ Книг, 2020. ― 496 с.
2. Тертишний О.О., Механічні процеси та обладнання харчових виробництв: навчальний посібник/ О.О. Тертишний, О.А. Півоваров, В.С. Кошулько. – Дніпро: ДДАЕУ, 2022. – 351 с.
3. Поліщук Л.К., Адлер О.О., Проблеми іноваційного розвитку машинобудування/ Л.К Поліщук., О.О.Адлер // XVI Міжнародна науково-технічна конференція «Вібрації в техніці та технологіях», збірник тез доповідей. 26-27 жовтня. – Вінниця: ВНТУ, 2017. – С. 39