КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Перспективи розвитку машинобудування та транспорту-2025

Розмір шрифта: 
РОЗРОБКА КОНСТРУКЦІЇ ВАКУУМНОГО ПРЕСА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Андрій Володимирович Погребняк, Леонід Клавдійович Поліщук, Валерій Йосипович Шенфельд, Максим Максимович Керничний

Остання редакція: 2025-05-26

Анотація


В доповіді наведено шляхи підвищення техніко-економічних показників, зокрема, енергомісткості та металомісткості, за рахунок застосування ефективного приводу головного руху вакуумного преса  для виробництва харчових продуктів та удосконаленої конструкції транспортно-завантажувального пристрою.


Ключові слова


вакуумний прес, головний привід, екструдер, проєктні та перевірочні розрахунки

Посилання


1. Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. ―Х.: Світ Книг, 2020. ― 496 с.

2.  Тертишний О.О., Механічні процеси та обладнання харчових виробництв: навчальний посібник/ О.О. Тертишний, О.А. Півоваров, В.С. Кошулько. – Дніпро: ДДАЕУ, 2022. – 351 с.

3. Поліщук Л.К., Адлер О.О., Проблеми іноваційного розвитку машинобудування/ Л.К Поліщук., О.О.Адлер // XVI Міжнародна науково-технічна конференція «Вібрації в техніці та технологіях», збірник тез доповідей. 26-27 жовтня. – Вінниця: ВНТУ, 2017. – С. 39


Повний текст: PDF