Остання редакція: 2021-05-11
Анотація
У представленій публікації здійснена спроба обґрунтувати особливості підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Розкрито значущі компетенції бакалаврів даного напряму, детально описано виробничо-технологічна, організаційне управлінська, науково-дослідницька, проектно-конструкторська діяльності майбутніх спеціалістів.
Посилання
1 Волкова Н.В. Методологічні підходи дослідження формування професіоналізму майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій.
2 Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми // Зб.наук.пр.-Випуск 47/редкол.-Київ-Вінниця:ТОВ фірма “Планер”,2020.– С.412-422.
3 Горбатюк Р.М., Волкова Н.В. Інтеграція професійної освіти і виробництва як чинник модернізації підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology : науковий часопис. Том 6. № 1. 2018. С. 89–102. URL: http://ojs.mdpu.org.ua/index.php/itse/article/view/2447