Остання редакція: 2025-06-13
Анотація
У даній роботі досліджено основні підходи щодо складання раціону харчування для спортсменів. Обгрунтовано використання інформаційних технологій для надання рекомендацій зі спортивного харчування.
RECOMMENDATIONS ON SPORTS NUTRITION
Abstract:
This paper examines the main approaches to compiling a diet for athletes. The use of information technologies to provide recommendations on sports nutrition is substantiated.
Ключові слова
Посилання
1. Покровский В.М. Фізіологія людини / В.М.Покровский, Г.Ф.Коротько // Навчальна література для студентів медичних внз – 2001. С. 92
2. В.М. Костюкевич Теорія і методика тренування спортсменів високої кваліфікації: Навчальний посібник. – Вінниця: «Планер», 2007. - 273 с.
3. Good Food - система для здорового харчування [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://goodfood.ua/publish/zdorovoye_pitaniye.html
4. Lifesum: AI Calorie Tracker [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sillens.shapeupclub&hl=uk
5. Щоденник самоконтролю – Харчування [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://accu-chek.com.ua/article/diary-of-self-control-nutrition