КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2025)

Розмір шрифта: 
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
Володимир Олександрович Козловський, Єлизавета Валеріївна Дуднік

Остання редакція: 2025-06-10

Анотація


Розглянуто теоретичні та практичні питання встановлення та управління конкурентоспроможністю сучасного підприємства а також досліджено основні фактори, що на неї впливають.

Ключові слова


конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність продукції, якість проду кції, конкурентні переваги.

Посилання


1. Бугріменко Р.М., Смірнова П.В. Конкурентоспроможність підприємства : навч. посіб. / Р. М. Бугріменко, П. В. Смірнова, 2021. 244 с.

2. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник /І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шер шенюк. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с.

3. Ткаченко А.М., Колесник Е.О. Методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. 2019. № 4 (95). C. 14-21. URL: Режим доступу [http://journal.puet.edu.ua/ index.php/nven/article/viewFile/1583/1417]. Дата звернення 20 травня 2025 р.

4. Натрошвілі С., Мельник А., Новіков Д. Класифікація методів оцінки конкурентоспроможності підприєм ства. Київський національний університет технологій та дизайну. URL: Режим доступу [https://er.knutd.edu.ua/bitstream/ 123456789/14452/1/PIONBUG_20191004_P073-074.pdf]. Дата звернення 20 тра вня 2025 р.


Повний текст: PDF