КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)

Розмір шрифта: 
ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ РОЗРОБКИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПОШУКУ РОБОТИ
Денис Вікторович Стасишен, Ігор Ростиславович Арсенюк

Остання редакція: 2024-05-20

Анотація


Обґрунтовано важливість розробки нової інформаційної технології пошуку роботи, яка сприятиме систематизації та структуризації інформації про вакансії, полегшить вибір кандидатів для роботодавців та підвищить ефективність пошуку для обох сторін. Така технологія стане важливим кроком у напрямку оптимізації процесу працевлаштування та забезпечення зручного інструменту для всіх учасників ринку праці.

Ключові слова


робота; пошук роботи; вакансія; сайт з пошуку роботи; роботодавець; заробітня плата

Посилання


Білий В. А. Інформаційна веб-технологія для створення робочих зв’язків на основі інтелектуа-льного аналізу даних. / В. А. Білий, І. Р. Арсенюк // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи. Вінниця: ВНТУ, 2019. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/ mn2019/paper/viewFile/6395/5360 (дата звернення: 15.05.2024).  – Назва з екрана.

 

Конкуренція і конкурентоспроможність на ринку праці [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://core.ac.uk/download/pdf/81588448.pdf (дата звернення: 15.05.2024). – Назва з екрана.

 

Рейтинг сайтів з роботою в Україні [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://www.unian.ua/economics/other/reyting-saytiv-z-robotoyu-v-ukrajini-12253731.html (дата звернен-ня: 15.05.2024). – Назва з екрана.


У пошуках роботи: добірка ресурсів з ІТ-вакансіями для українців [Електронний ресурс] – Ре-жим доступу: https://dan-it.com.ua/uk/blog/u-poshukah-roboti-dobirka-resursiv-z-it-vakansijami-dlja-ukrainciv/ (дата звернення: 15.05.2024). – Назва з екрана.


Повний текст: PDF