КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)

Розмір шрифта: 
АКТУАЛЬНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ON-LINE КОНСУЛЬТАНТА З ЕЛЕМЕНТАМИ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ АНАЛІЗУ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Олександр Сергійович Липовецький, Денис Іванович Катєльніков

Остання редакція: 2024-05-12

Анотація


У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того, надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я споживачів.

Ключові слова


on-line консультант; штучний інтелект; харчова цінність; здорове харчування

Посилання


1. Michael Greger. How Not to Diet. New York:Flatiron Books, 2019. 608 p.


2. Godfrey Clark. Artificial Intelligence in Nutrition: Personalized Meal Planning and Diet. Independently published, 2023. 43 p.


3. Daniel D. Lee. AI Nutritionist: Your ChatGPT-Enhanced Nutrition Guide. Independently published, 2023. 107 p.


4. Francois Chollet. Deep Learning with Python, 2nd Edition. ‎Shelter Island, New York:Manning, 2021. 504 p.


Повний текст: PDF