КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)

Розмір шрифта: 
МОБІЛЬНІ ДОДАТКИ ТА ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМИ ДЛЯ НАВЧАННЯ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ
Антон Валерійович Каспірович, Ірина Миколаївна Кобилянська

Остання редакція: 2024-05-12

Анотація


У даній науковій роботі розглядаються переваги та недоліки використання мобільних додатків та онлайн-платформ у навчальних цілях. Переваги включають доступність навчальних ресурсів у будь-який час та в будь-якому місці, інтерактивність, а також можливість індивідуалізації навчального процесу. Однак, такі платформи також мають свої недоліки, такі як можливість відволікання від основної мети, недостатня якість контенту, а також нестабільна доступність до інтернету. Розглядаються різні підходи до використання цих засобів у навчальному процесі та рекомендації для їх ефективного використання.


Ключові слова


мобільні додатки, онлайн-платформи, доступність, гнучкість, персоналізоване навчання, мультимедійність, інтерактивність

Посилання


1. Демчишак, Н. Б. & Гудима, Р. П. (2021). Розвиток фінтеху в Україні та світі на основі використання технологій блокчейну і штучного інтелекту. Ефективна економіка: електронне наукове фахове видання.

2. Карпенко, А. В. & Засоріна, Г. В. (2020). Інтеграція бізнесу, освіти та науки як напрям інноваційного розвитку держави. Конкурентоспроможність вищої освіти в умовах інформаційного суспільства: кол. моногр. у 2 т. / за заг. ред. Н. І. Холявко. Чернігів. ЧНТУ. ІІ. 75–95.

3. Карпенко, Н. М. (2022). Інтеграція освіти та науки з бізнесом за лідерства кластерів у післявоєнному відновленні України. Освіта України в умовах воєнного стану. управління, цифровізація, євроінтеграційні аспекти. матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 25 жовтня 2022 р.). К., 302- 306.

4. Корсак, К. (2010). Від традиційних моделей організації економіки – до інноваційної. Персонал (Журнал інтелектуальної еліти). 2. 12-17.

5. Костинець, Ю. & Колесник, Б. (2022). Взаємодія представників українського бізнесу та освіти як засіб інтеграції в умовах глобалізованого світу. Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації. матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 7 жовтня 2022 р.). К.. Київський національний університет технологій та дизайну. 56-66.


Повний текст: PDF