Розмір шрифта:
АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІСЬКОВОГО СТАНУ
Остання редакція: 2024-05-08
Анотація
Стаття присвячена дослідженню теоретичних та прикладних аспектів управління підприємствами в конкурентному середовищі. Проаналізовано особливості функціонування ринку кондитерських виробів в умовах військової агресії, визначено основні проблеми та перспективи його розвитку.
Ключові слова
конкуренція; конкурентоспроможність; конкурентна позиція; конкурентні переваги.
Посилання
- Ткачук Л. М., Коваль Н. О. Проблеми та перспективи управління підприємствами машинобудування в конкурентному середовищі. Innovation and Sustainability. 2023. № 3. С. 28–33. URL: https://ins.vntu.edu.ua/index.php/ins/article/view/196
- Буряченко О.В., Ткачук Л.М., Коваль Н.О. Конкурентоспроможність як визначальний показник ефективності діяльності підприємства. Економіка та суспільство. 2021. № 32. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/812
- Ткачук Л. М., Мизюк А. О. Сучасні аспекти управління конкурентноспроможністю підприємства. Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції 12 березня 2021 року : збірник наукових праць. Вінниця: ВНТУ, 2021. С. 589-591. URL : https://conferences.vntu. edu.ua/public/files/fiip/zbirn2021.pdf
Повний текст:
PDF