КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)

Розмір шрифта: 
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА
Олександр Йосипович Лесько, Г. С. Іщенко

Остання редакція: 2024-02-12

Анотація


В даній роботі було розглянуто актуальність удосконалення менеджменту економічної безпеки підприємств як на макро-, так і на мікрорівні. Розглянуто взаємодію механізму забезпечення економічної безпеки промислового підприємства з зовнішнім середовищем та проаналізовано його залежить від зовнішніх чинників. Розроблено концептуальну схема гнучкого управління системою економічної безпеки підприємства.

Ключові слова


економічна безпека; гнучке управління; механізм; схема; менеджмент

Посилання


1. Лесько О.Й., Причепа І.В., Лесько Т.В. Напрямки підвищення ефективності менеджменту підприємства за сучасних умов. Технологічний аудит та резерви виробництва. №4/4(36), 2017. № 97. K40. С. 9-15.

2. Драгун А.О. Визначення системи чинників, що впливають на економічну безпеку підприємства. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 34. 2020. С. 64-71.

3. Любохинець Л. С. Функціонування механізму забезпечення економічної безпеки промислових підприємств на основі використання інструментів гнучкого управління. Український журнал прикладної економіки та техніки. 2022. № 1. Т. 7. С. 188–196.


Повний текст: PDF