КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2023)

Розмір шрифта: 
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ АВТОСЕРВІСУ ПРОГНОЗУВАННЯМ НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІ ЗАПАСНИХ ЧАСТИН
Олександр Олександрович Галущак, Владислав Анатолійович Баранов

Остання редакція: 2023-02-10

Анотація


В роботі наведена методика прогнозування використання запасних частин на підприємствах автосервісу. Проведено експертне опитування фахівців підприємства, які відповідають за забезпечення підприємства запасними частинами. Для оцінки ступеня впливу факторів, що впливають на потребу в запасних частинах, розроблена анкета для оцінки впливів різного роду факторів на їх споживання. Проведено прогнозування потреби в запасних частинах, на прикладі кульових опор.


Ключові слова


запасні частини, прогнозування, автосервіс

Посилання


1.Програми для математичної і статистичної обробки даних [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://chem-bio.com.ua/aspirant/grant/item/2.Андрусенко С.І. Технології підвищення ефективності виробничо-технічної бази підприємств автомобільного транспорту: навчальний посібник./ С. І. Андрусенко, О. С. Бугайчук. – К. : Медінформ, 2017. –212 с.  

1.    Програми для математичної і статистичної обробки даних [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://chem-bio.com.ua/aspirant/grant/item/

2.       Андрусенко С.І. Технології підвищення ефективності виробничо-технічної бази підприємств автомобільного транспорту: навчальний посібник./ С. І. Андрусенко, О. С. Бугайчук. – К. : Медінформ, 2017. –212 с.


Повний текст: PDF