КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)

Розмір шрифта: 
МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В УПРАВЛІННІ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА
Наталія Вікторівна Бурєннікова, Тарас Анатолійович Пасічник

Остання редакція: 2021-12-24

Анотація


У роботі запропоновано підходи до управління розвитком підприємств як складних систем на основі моделі формування сучасної інформаційної системи. Зазначено фактори економічного зростання як складової розвитку підприємства. Запропоновані підходи до інтегрування інформаційної бази даних у процеси прийняття управлінських рішень та до оцінювання дієвості наслідків функціонування інформаційних систем на основі складових результативності сприятимуть подальшому розвитку підприємств як складних систем.

Ключові слова


підприємство, інформаційна система, управління, управлінське рішення, розвиток, функціонування системи.

Посилання


1. Бурєннікова Н. В., Ярмоленко В. О. Генезис авторських підходів до розв’язання проблеми оцінювання дієвості функціонування складних систем за допомогою складових результативності // Економіка ХХІ сторіччя: проблеми та шляхи їх вирішення: монографія. Дніпропетровськ: НГУ, 2014. С. 359–369.

2. Фостолович В. А. Особливості формування сучасних систем управління у сільськогосподарських підприємствах з інтегрованою системою екологічного менеджменту. Бізнес Інформ. 2016. № 5. С. 222–228.

3. Бурєннікова Н. В., Фостолович В. А. Управління розвитком: модель формування сучасної інформаційної системи. БІЗНЕС ІНФОРМ. 2017. № 4. С. 138-144.


Повний текст: PDF