КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)

Розмір шрифта: 
РОЗПОДІЛ ХАРЧУВАННЯ В ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
Володимир Володимирович Колодний, Роман Васильович Бунчак

Остання редакція: 2021-12-16

Анотація


В результаті проведеного аналізу сучасних програм-аналогів, які використовують при розподілу харчування та складання дитячого меню, було запропоновано використати наївний Байєсівський класифікатор та дерева рішень, які дають змогу формувати рекомендації по формуванню оптимального раціону дитячого харчування.

Ключові слова


розподіл продуктів, дитяче меню, дошкільний навчальний заклад, харчовий раціон

Посилання


1. Покровский В.М. Фізіологія людини / В.М.Покровский, Г.Ф.Коротько // Навчальна література для студентів медичних внз – 2001. С.92 2. Гмурман В. Е. Теория вероятностей и математическая статистика, — М.: Высшее образование. 2005 3. Давидюк Т. В., Шахрайчук С. І. Інформаційні системи бухгалтерського обліку: Підручник. - Друге вид., перероб і доп. - Житомир: ПП «Рута», 2002. - 544 с. 4. Шквір В. Д., Загородній А. Д., Височан О. С. Інформаційні системи і технології в обліку. - Львів: Вид-во НУ «Львівська політехніка», 2003. - 268с. 5. Автоматизований облік наявності та руху виробничих запасів при використанні програмного продукту "1С: Предприятие 7.7" / З.М. Левченко, О.В. Приставка // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2010. — N 6. — С.76-78

Повний текст: PDF