КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)

Розмір шрифта: 
Технологія Blockchain
Ганна Олександрівна Білоус, Сергій Віталійович Богомолов, Олексій Дмитрович Азаров

Остання редакція: 2021-11-28

Анотація


Поняття «блокчейн» стало активно обговорюватися зі зростанням популярності електронної валюти. Сьогодні її широко обговорюють не лише у світі фінансів. Дану технологію вже використовують для зберігання та обробки персональних даних та ідентифікації, у маркетингу та комп'ютерних іграх Блокчейн - це ланцюжок блоків, кожен з яких має мітку часу, посилання на попередній блок і зберігається на різних комп'ютерах. Вважається, що ця технологія здатна стати справжнім проривом у сфері фінансів та захищених баз даних.


Ключові слова


блокчейн, цифрова валюта

Посилання


Технологія Блокчейн: використання у фінансах [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://trends.rbc.ru/trends/industry/5f05c0a79a7947aac5c7577a  (дата звернення 16.11.2021).


Блокчейн технолоія та мобільні додатки? [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://azure.microsoft.com/ru-ru/solutions/blockchain/  (дата звернення 11.11.2021).

Що таке технологія блокчейн? [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ibm.com/ru-ru/topics/what-is-blockchain  (дата звернення 19.11.2021).

Повний текст: PDF