КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2021)

Розмір шрифта: 
СИСТЕМА ОПЛАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ КРИПТОВАЛЮТНОГО ГАМАНЦЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ
Сергій Юрійович Лоюк, Ірина Володимирівна Хом'юк

Остання редакція: 2021-04-30

Анотація


В даному проекті розроблено основні поняття про структуру системи оплати в інтернеті за допомогою електронного гаманця та технології їх розробки в освітньому процесі. Проаналізовано формування контенту та зовнішнього вигляду сторінок. Було виконано огляд існуючих аналогів готового продукту електронних платіжних систем та зроблено висновки щодо майбутньої реалізації. В результаті роботи було представлено методику створення системи оплати в освітньому процесі.


Ключові слова


Інтернет, Інтернет-магазин, електронний магазин, Web-інтерфейс, електрон-ний платіж, Blockchain, криптовалюта.

Посилання


1. Хом’юк І.В. Деякі аспекти впровадження інноваційних технологій у роботу вищого навчального закладу/ І.В.Хом’юк, В.А.Петрук // Інноваційні технології в процесі підготовки фахівців. Матеріали Міжнародної науковопрактичної інтернет-конференції 03-04 квітня 2016 року : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет [та ін.]. — Вінниця: ВНТУ, 2016. – С.181-184.

2. Баулин А. В. Блокчейн в эфире / А. В. Баулин – М.: Forbes, 2017. – 127 c.

3. Катасонов В. Ю. Цифровые финансы. Криптовалюты и электронная экономика/ Р. М. Катасонов. – Книжный мир, 2017 - 650 с.


Повний текст: PDF