КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2021)

Розмір шрифта: 
Підвищення продуктивності процесу зневоднення продуктів переробки харчових виробництв
Сергій Вікторович Поночовний, Євгеній Іванович Івашко, Ростислав Дмитрович Іскович-Лотоцький

Остання редакція: 2021-01-09

Анотація


Обґрунтовано доцільність та перспективність модернізації обладнання для зневоднення продуктів переробки харчових виробництв, з метою підвищення ефективності його роботи.


Ключові слова


зневоднення; харчове виробництво; машинобудування; галузеве машинобудування; центрифуга

Посилання


1. Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. ― 2-е видання, доп. та випр. ― Х.: Світ Книг, 2014. ― 495 с.
2. Дубініна А.А. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич, Т.М. Попова, С.О. Ленерт. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 497 с.


Повний текст: PDF