КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2020)

Розмір шрифта: 
ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕГРОВАНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Анастасія Костянтинівна Латанська, Сергій Васильович Саранчук

Остання редакція: 2020-03-04

Анотація


У статті обґрунтовано необхідність впровадження інтегрованих систем управління якістю на  підприємствах. Визначені переваги від впровадження міжнародних стандартів якості для підприємств. Встановлені основнітенденції і суперечності розбудови інтегрованих систем управління якістю. Проаналізовані підходи до створенняінтегрованих систем управління якістю.

Abstract

The article substantiates the necessity to introduce integrated quality managementє. The advantages from the implementation of international quality standards for enterprises are identified. The basic tendencies and contradictions of the development of integrated quality management systems are established. Approaches to the creation of integrated quality management systems are analyzed.



Ключові слова


ІСУЯ; міжнародні стандарти; якість

Посилання


1. Інтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах (СЕМ + НАССР) [Електронний ресурс]:[Веб-сайт] – Електронні дані. ― Режим доступу: https://pidruchniki.com/75384/tovaroznavstvo/integrovani_sistemi_upravlinnya_yakistyu_molokopererobnih_pidpriyemstvah_nassr

2. Король С.Я. Нормативні документи із соціальної відповідальності бізнесу / С.Я. Король // Економіка України. – 2013. – С. 85–96.

3. Хімічева Г.І. Кваліметрична оцінка структурної стійкості і ефективності інтегрованої системи управління / Г.І. Хімічева, В.М. Соляник // Вісник СумДУ. Серія «Технічні науки». – 2013. – № 4. – С. 192– 197.

4. Ткаченко Т.І. Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Технологический аудит и резервы производства. – 2012. – № 3/2 (5). – С. 45–46

 

 


Повний текст: PDF