КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2020)

Розмір шрифта: 
МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Оксана Володимирівна Лебік

Остання редакція: 2020-01-29

Анотація


У даній статті розглянуто  методи визначення якості продукції на підприємстві. Для опрацювання  обрано експертний метод та розроблено анкету оцінки параметрів продукції  порівняння двох мінеральних вод

Ключові слова


методи визначення якості; анкета; якість продукції; мінеральна вода

Посилання


1. Підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва [Електронний ресурс]. – Режим доступу: // http://www.rusnauka.com/21_TSN_2015/Stroіtelstvo/1_194409.doc.htm.

2.Заремба О.В. Взаємозв’язок конкурентоспроможності та якості продукції  [Електронний ресурс]/ Заремба О.В.// Матеріали  XLVIII Науково-технічної конференції факультету менеджменту та інформаційної безпеки (2019).- Режим доступу:https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm2019/paper/view/6613/5474

3.Стандарт ІСО 8402-94 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.iso.org/iso/ru/home/standards.htm

4. Єпіфанова І. Ю. Управління інноваційною діяльністю промислових підприємств: теоретико-методологічні аспекти фінансового забезпечення : монографія / І. Ю. Єпіфанова. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – 384 с.


Повний текст: PDF