КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2020)

Розмір шрифта: 
Особливості розподілу харчування в дошкільних навчальних закладах
Марія Вікторівна Венцковська, Володимир Сергійович Озеранський, Сергій Іванович Перевозніков, В'ячеслав Васильович Бурлачук

Остання редакція: 2019-12-11

Анотація


В результаті проведеного аналізу сучасних програм-аналогів, які використовуються у сфері розподілу харчування та складання дитячого меню, було запропоновано використати наївний Байєсівський класифікатор та дерева рішень, які дають змогу формувати рекомендації по формуванню оптимального раціону дитячого харчування.


Ключові слова


байєсові мережі; розподіл продуктів; дитяче меню; дошкільний навчальний заклад; харчовий раціон

Посилання


Покровский В.М. Фізіологія людини / В.М.Покровский, Г.Ф.Коротько // Навчальна література для студентів медичних внз – 2001. С.92

 

Гмурман В. Е. Теория вероятностей и математическая статистика, — М.: Высшее образование. 2005

 

Давидюк Т. В., Шахрайчук С. І. Інформаційні системи бухгалтерського обліку: Підручник. - Друге вид., перероб і доп. -Житомир: ПП «Рута», 2002. - 544 с.

 

Шквір В. Д., Загородній А. Д., Височан О. С. Інформаційні системи і технології в обліку. - Львів: Вид-во НУ «Львівська політехніка», 2003. - 268с.

 

Автоматизований облік наявності та руху виробничих запасів при використанні програмного продукту "1С: Предприятие 7.7" / З.М. Левченко, О.В. Приставка // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2010. — N 6. — С.76-78.


Повний текст: PDF