Остання редакція: 2019-11-11
Анотація
У даній роботі висвітлено та проаналізовано поняття консолідованого інформаційного
ресурсу. Проаналізовано ресторанний бізнес у місті Вінниця. Визначено перелік ресторанних закладів, які
ефективно використовують у своїй діяльності інформаційні ресурси.
Ключові слова
Посилання
. Кузьменко Л.М. Управление функционированием и развитием экономики региона:
монография / Л.М. Кузьменко. - Донецк: НАН Украины; Ин-т экономики промышленности, 2011. -
284 с.
2. Нездоймінов С.Г. Туризм як фактор регіонального розвитку ресторанного бізнесу:
методологічний аспект та практичний досвід: монографія / С.Г. Нездоймінов. - Одеса: Астропринт,
2009. - 304 с.
3. Портал гостиничного и ресторанного бизнеса - URL: http://prohotelia.com/.
4. Семенов В.Ф. Регіональний вимір рекреаційно-туристичної діяльності: монографія / В.Ф.
Семенов, М.Д. Балджи, В.М. Мозгальова; [за ред. В.Ф. Семенова]. - Одеса: Optimum, 2012. - 201 с.
5. Статистичний щорічник України за 2018 рік / Державний комітет статистики України - URL:
http://www.ukrstat.gov.ua.
6. Шаповалова О.М. Інноваційна діяльність як основа підвищення конкурентоспроможності
ресторанного господарства / О.М. Шаповалова // Вісник Східноукраїнського національного
університету імені Володимира Даля. - 2017. - №42.