КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018)

Розмір шрифта: 
АНАЛІЗУВАННЯ СТАНУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Олександр Григорович Цвик

Остання редакція: 2018-11-12

Анотація


Проаналізовано розвиток харчової промисловості України за 2010-2017 рр. Визначено проблеми українських підприємств у сфері постачання на національний та іноземний ринки конкурентоспроможної продукції


Посилання


1. Статистичні збірники Держкомстату України за 2010—2017 роки. Сайт Держкомстату України [Електронний ресурс]. — Режим доступу: www.ukrstat.gov.ua.

2. Єпіфанова І. Ю. Напрямки забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі в Україні / Єпіфанова І. Ю., Гайдей М. О. // Інвестиції: практика та досвід. – 2016. – №23. – С. 53-57.

3. Джеджула В. В. Напрями підвищення ефективності діяльності підприємств молочної галузі / Джеджула В. В., Єпіфанова І. Ю., Дзюбко М. Ю. // Інвестиції: практика та досвід. – 2018. – №11. – С. 12-14.

4. Єпіфанова І. Ю. Фінансовий аналіз та звітність : практикум / І. Ю. Єпіфанова, В. В. Джеджула. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 143 с.

5. Рекомендації НБУ щодо оцінки комерційними банками кредитоспроможності та фінансової стабільності позичальника № 23011/79 від 02.06.1994 р. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v1_79500-94