Розмір шрифта:
МЕТОДИКА РЕЙТИНГОВОГО ОЦІНЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
Остання редакція: 2018-03-18
Анотація
Узагальнено існуючі методичні підходи оцінювання інвестиційної привабливості підприємств кондитерської галузі. Визначено, що результати рейтингових оцінок нададуть об’єктивну інформацію щодо найбільш інвестиційно-привабливих підприємств кондитерської й визначать пріоритети діяльності на інвестиційному ринку.
Ключові слова
інвестиції; інвестиційна привабливість; інвестиційний клімат; інвестиційний потенціал; інвестиційний ризик
Посилання
- Буренин А.Н. Рынок ценных бумаг и производных финансовых инструментов/ А.Н. Буренин. – М.: НТО им. С.И.Вавилова, 2011. – 394 с.
- Лещук Г.В. Інвестиційна привабливість вітчизняних підприємств / [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.confcontact.com/2009_03_18/ ek3_leshuk.htm.
- Малова Т.Л. Розвиток методичних засад рейтингової оцінки інвестиційної привабливості акціонерних підприємств / Т.Л. Малова, Л.С. Сільверстова // Актуальні проблеми економіки. – 2013. – № 2 (20). – С. 40–43.
- Зятковський І. Фінанси підприємств: [посібник] / І. Зятковський; 2-ге вид. – К.: Кондор, 2003. – 358 с.
- Антипенко Є. Методика аналізу та оцінки інвестиційної привабливості підприємств / Є. Антипенко, С. Шумікін, А.Стойчева // Економічний аналіз. – 2011. – Вип. 9, Ч. 3. – С. 27–30.
- Коюда О. Інвестиційна привабливість підприємства в умовах трансформації економіки: Автореф. дис. канд. екон. наук: 08.06.01 / О. Коюда; Харк. держ. екон. ун-т. – Х., 2003. – 16 с.
- Аранчій Д. Інвестиційна привабливість підприємств: сутність, фактори впливу та оцінка існуючих методик аналізу / Д. Аранчій, С. Гончаренко // Наукові праці Полтавської державної агарної академії. – 2011. – Вип. 3. – Т. 2. – С. 59–64.
Повний текст:
PDF