КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018)

Розмір шрифта: 
Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
Олександр Йосипович Лесько, Наталія Пересунько

Остання редакція: 2018-02-05

Анотація


Запропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних
підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української
молочної продукції на зовнішньому ринку


Посилання


МолокопереробнагалузьУкраїни [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
http://allref.com.ua/uk/skachaty/Molokopererobna_promislovist-_v_Ukrayini


Повний текст: PDF