КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018)

Розмір шрифта: 
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ВІБРОУДАРНОГО ЗНЕВОДНЕННЯ ВОЛОГИХ ДИСПЕРСНИХ ВІДХОДІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Віктор Володимирович Бондаренко

Остання редакція: 2018-01-19

Анотація


Розглядаються умови та припущення, які були застосовані під час моделювання процесів віброударного зневоднення відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового шламу) з метою їх подальшого використання в якості добавок до сільськогосподарських кормів або як палива.


Ключові слова


Моделювання, віброударне зневоднення, відходи харчових виробництв, тверді частинки, рідинна фаза, інерційні, в’язки та пружні опори, елементи сухого тертя.

Посилання


1. Севостьянов И. В. Процессы и оборудование для віброударного разделения пищевых отходов [Текст]: монография/ И. В. Севостьянов. – Saarbrücken: LAP LAMBERT Academic Publishing, 2013. – 417 с.

2. Севостьянов І. В. Математичне моделювання процесів віброударного сепарування вологих дисперсних матеріалів/ І. В.Севостьянов, Р. Д. Іскович-Лотоцький // Вібрації в техніці та технологіях, 2008. - №2. - С. 39 – 45.

3. Іскович-Лотоцький Р. Д. Основи теорії розрахунку та розробка процесів і обладнання для віброударного пресування/ Іскович-Лотоцький Р. Д. Монографія. – Вінниця: УНІВЕРСУМ – Вінниця, 2006. – 338 с.

Повний текст: PDF