Розмір шрифта:
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПУ ОХОЛОДЖЕННЯ (НАГРІВАННЯ) ЦУКРОВОГО РОЗЧИНУ КОНЦЕНТРАЦІЄЮ 20%
Остання редакція: 2022-11-19
Анотація
В роботі досліджуються цукровий розчин концентрацією 20%.
В проведених дослідженнях експериментально встановлено існування регулярного теплового режиму(РТР).
Ключові слова
цукровий розчин; регулярний тепловий режим; темп охолодження
Посилання
- Кондратьев Г. М. Регулярный тепловой режим / Г. М. Кондратьев. – М. : Государственное издательство технико – теоретической литературы, 1954. – 408 с.
- Ткаченко С. Й. Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів : монографія / С. Й. Ткаченко, Н. В. Пішеніна. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 148 с.
Повний текст:
PDF