КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Інноваційні технології в будівництві-2022

Розмір шрифта: 
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПУ ОХОЛОДЖЕННЯ (НАГРІВАННЯ) ЦУКРОВОГО РОЗЧИНУ КОНЦЕНТРАЦІЄЮ 20%
Станіслав Йосипович Ткаченко, Ольга Володимирівна Власенко, Владислав Сергійович Ткачук

Остання редакція: 2022-11-19

Анотація


В роботі досліджуються цукровий розчин концентрацією 20%.

В проведених дослідженнях експериментально встановлено існування регулярного теплового режиму(РТР).

 


Ключові слова


цукровий розчин; регулярний тепловий режим; темп охолодження

Посилання


  1. Кондратьев Г. М. Регулярный тепловой режим / Г. М. Кондратьев. – М. : Государственное издательство технико – теоретической литературы, 1954. – 408 с.
  2. Ткаченко С. Й.     Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів : монографія / С. Й. Ткаченко, Н. В. Пішеніна. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 148 с.

Повний текст: PDF