Остання редакція: 2020-11-12
Анотація
Досліджено інтенсивність теплообміну в системі «вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева стінка – цукровий розчин» в умовах нестаціонарних теплових процесів. Експериментально встановлено на скільки можливе використання експериментальних результатів отриманих на дослідній установці, коли замість твердого металічного циліндра досліджується металевий тонкостінний циліндр заповнений цукровим розчином різної концентрації.
Ключові слова
Посилання
1. Ткаченко С. Й. Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів : монографія / С. Й. Ткаченко, Н. В. Пішеніна. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 148 с.
2. Гинзбург А.С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов : Справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. – Москва : Пищевая промышленность, 1980. – 288 с.
3. Михеев М. А. Основы теплопередачи. Изд. 2–е, стереотип / М. А. Михеев, И. М. Михеева. – М. : «Энергия», 1977. – 344 с.
4. Календер’ян В. О. Методи дослідження процесів теплообміну. Експериментальні методи. Навчальний посібник. Частина 2 / В. О. Календер’ян. – Одеса: ОДАХ, 2006. – 75 с