КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Інноваційні технології в будівництві-2020

Розмір шрифта: 
ЕНЕРГООЩАДНІ СИСТЕМИ ВЕНТИЛЯЦІЇ ТА КОНДИЦІОНУВАННЯ ТОРГОВЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
Микола Володимиров Рябченко

Остання редакція: 2020-11-07

Анотація


Досліджено сучасні методи збереження енергії в торговельно-розважальних комплексах і запропоновано енергоощадне обладнання для систем опалення, вентиляції та кондиціювання, яке дозволятиме зменшити витрати енергії на створення комфортних параметрів мікроклімату в будівлі.


Ключові слова


енергоощадне обладнання, збереження енергії, опалення, вентиляція, кондиціювання, торговельно-розважальні комплекси, мікроклімат

Посилання


  1. Энергосбережение для торговых центров [Електронний ресурс] // электронный журнал энерго- сервисной компании «Экологические системы». – 2011., №9. – Режим доступу до ресурсу: http://www.journal.esco.co.ua/2011_9/art170.htm.
  2. Опалення, вентиляція та кондиціонування : ДБН В.2.5-67:2013. – [Чинний від 2014-01-01]. – Київ : Мінрегуон України, 2013. – (Державні будівельні норми України).
  3. Класифікація заходів з енергозбереження в системах опалення, вентиляції та кондиціювання повітря [Електронний ресурс] // національний портал з енергозбереження. – Режим доступу до ресур- су: http://www.patriot-nrg.ua/ukr/savings/view/10.

Повний текст: PDF