Розмір шрифта:
СТРАТЕГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ
Остання редакція: 2024-02-29
Анотація
У статті досліджені стратегічні аспекти розвитку підприємства кондитерської галузі з урахуванням складних викликів сучасності та потенціалу зовнішнього середовища.
Ключові слова
кондитерська галузь; SWOT-аналіз; стратегічний розвиток підприємства.
Посилання
1. Кільніцька О.С., Кравчук Н.І., Куцмус Н.М. Ринок кондитерської продукції в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Економіка АПК. 2018 №11. C. 29-43
2. Темченко О.А., Шевчук Н.А., Криштопа І.І., Салоїд С.В. Стратегічна оцінка ефективності логістичних рішень для підвищення конкурентних позицій підприємства. Ефективна економіка. №10. 2021. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/10_2021/7.pdf
3. Офіційний сайт АТ «ЛКФ «Світоч» https://www.nestle.ua/svytoch
Повний текст:
PDF