КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2024)

Розмір шрифта: 
СТРАТЕГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ
Юлія Борисівна Костенюк

Остання редакція: 2024-02-29

Анотація


У статті досліджені стратегічні аспекти розвитку підприємства кондитерської галузі з урахуванням складних викликів сучасності та потенціалу зовнішнього середовища.


Ключові слова


кондитерська галузь; SWOT-аналіз; стратегічний розвиток підприємства.

Посилання


1. Кільніцька О.С., Кравчук Н.І., Куцмус Н.М. Ринок кондитерської продукції в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Економіка АПК. 2018 №11. C. 29-43

2. Темченко О.А., Шевчук Н.А., Криштопа І.І., Салоїд С.В. Стратегічна оцінка ефективності логістичних рішень для підвищення конкурентних позицій підприємства. Ефективна економіка. №10. 2021. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/10_2021/7.pdf

3. Офіційний сайт АТ «ЛКФ «Світоч» https://www.nestle.ua/svytoch


Повний текст: PDF