КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2024)

Розмір шрифта: 
Розробка інноваційних технологій для розвитку сучасних робочих просторів
Тетяна Євгенівна Назаренко, Денис Іванович Катєльніков

Остання редакція: 2024-02-26

Анотація


У сучасному світі, де гнучкість і спільна робота стають ключовими елементами успішного бізнесу, коворкінги стають все більш популярними. Завдяки передовим технологіям ІТ-платформа для коворкінгу дає користувачам можливість обмінюватися ідеями, співпрацювати над проектами та розвивати свої професійні навички. Проект ІТ-платформи, якій присвячена дана стаття, пропонує підхід до розвитку робочого простору, у якому використання технологій тісно пов’язане з бажанням створити стимулююче та сприятливе середовище для творчості та співпраці. В роботі показано важливість інновацій у підтримці сучасних форм підприємницької діяльності та сприянні розвитку підприємництва.

Ключові слова


гнучкість; коворкінг; іновації; робочі простори; співпраця; ефективність; спільнота; передові технології

Посилання


1. Коворкінг: офіси нового покоління. URL: https://bizmag.com.ua/kovorking/ (дата звернення: 08.02.2024).

 

2. Virtual Coworking Spaces: The Benefits and Challenges. URL: https://www.kumospace.com/blog/virtual-coworking-spaces-the-benefits-and-challenges (дата звернення: 16.02.2024).

 

3. What Is Virtual Coworking? 9 Platforms For Remote Workers. URL: https://growwithzoe.com/what-is-virtual-coworking-for-remote-workers/ (дата звернення: 20.02.2024).

 


Повний текст: PDF