КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2024)

Розмір шрифта: 
Впровадження BAS Бухгалтерії в український бізнес: перспективи та проблеми
Крістіна Олександрівна Зерницька

Остання редакція: 2024-02-20

Анотація


В роботі досліджено популярне програмне забезпечення для ведення бухгалтерського обліку в Україні - BAS Бухгалтерія. Розглянуті ключові переваги, основні проблеми та перспективи впровадження програми.


Ключові слова


BAS Бухгалтерія, облік, програма, підприємства, завдання, автоматизація

Посилання


  1. Нетсофт: Бухгалтерський облік у сучасних умовах. – Режим доступу: https://www.netsoft.com.ua/accountingU.html.
  2. ERP Solutions: BAS Бухгалтерія КОРП. – Режим доступу: https://erp-s.com/it-solutions/programs/1c-bas/bas-accounting-corp.html.
  3. Нетсофт: Вибір і впровадження програмних рішень для автоматизації бухгалтерського обліку та торгівлі. – Режим доступу: https://www.netsoft.com.ua/articles-soft/bas-news/vybor-i-vnjedrjenije-programmnykh-rjeshjenij-dlja-avtomatizacii-bukhgaltjerskogo-uchjeta-i-torgovliU.html.  
  4. Слобідський край: Майбутнє бізнесу: автоматизація підприємств за допомогою програмного продукту BAS. – Режим доступу: https://www.slk.kh.ua/novini-kompanij/majbutne-biznesu-avtomatizacia-pidpriemstv-za-dopomogou-programnogo-produktu-bas.html.
  5. Ukrainian Intelligent Technology: Чим «BAS Бухгалтерія» відрізняється від «Бухгалтерії для України». – Режим доступу: https://uit.kiev.ua/chim-bas-buhgalterija-vidriznjaietsja-vid-buhgalterii-1s-pidpriiemstvo/.

Повний текст: PDF