КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2024)

Розмір шрифта: 
Оцінка рівня ефективності тайм-менеджменту на підприємстві
Ольга Георгіївна Ратушняк, Олександр Йосипович Лесько, Андрй Володимирович Краєвський

Остання редакція: 2024-05-06

Анотація


В тезах розглянуто суть та особливості індивідуального (особистісного), рольового (професійного), командного тайм-менеджменту. Наведено існуючі підходи для оцінки ефективності тайм-менеджменту на підприємстві. Сформульовано фактори впливу для оцінки рівня ефективності тайм-менеджменту на підприємстві та розроблено на їх основі модель оцінки на базі теорії нечітких множин.


Ключові слова


тайм-менеджмент; час; корпоративний тайм-менеджмент; індивідуальний тайм-менеджмент; професійний тайм-менеджмент; управління часом.

Посилання


  1. Хитра О. В. Ефективний тайм-менеджмент як невід’ємний складник системи управління персоналом підприємства. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. 2019. Випуск 26, частина 2. С. 101-110.
  2. Причепа І. В.,  Сметанюк О. А., Соломонюк І. Л. Теоретико-методичні засади оцінювання ефективності корпоративного тайм-менеджменту організації. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. 2021. № 29. С. 99-106.
  3. Харук К.Б., Скриньковський Р.М., Крукевич Н.М. Діагностика тайм-менеджменту підприємств на засадах бізнес-індикаторів: ефективність та продуктивність. Економіка та держава. 2015. № 1. С. 56–59.

Повний текст: PDF