КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2023)

Розмір шрифта: 
СТАН РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Діана Олександрівна Гладка

Остання редакція: 2023-02-27

Анотація


Проаналізовано сучасний стан розвитку галузі харчової промисловості України, а саме: висвітлено основні тенденції у кількості суб’єктів господарювання харчової промисловості, відокремлено характер складових інноваційного розвитку ключових підгалузей, а також визначено перешкоди розвитку підгалузей.


Ключові слова


харчова промисловість; продукція; інновації; підприємства; суб’єкти господарювання; капітальні інвестиції.

Посилання


1. Кількість діючих суб’єктів господарювання за видами економічної діяльності (2010-2021). Офіційний сайт Державної служби статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2022/fin/pssg/ksg_ek_2010_2021_ue.xlsx


2. Кількість інноваційно активних підприємств за видами економічної діяльності (2018-2020). Офіційний сайт Державної служби статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2021/ni/rik/kiap_ved_20_ue.xlsx


3. Витрати на інновації за видами економічної діяльності (2018-2020). Офіційний сайт Державної служби статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2021/ni/rik/v_in_ved_20ue.xlsx


4. Обсяг реалізованої інноваційної продукції (товарів, послуг) за видами економічної діяльності (2018-2020). Офіційний сайт Державної служби статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2021/ni/rik/orip_ved_20_ue.xlsx


5. Капiтальнi iнвестицiї за джерелами фінансування за видами економічної діяльності. Офіційний сайт Державної служби статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2021/ibd/kin/kin_df_ved/kin_df_ved_IV_21.xlsx


Повний текст: PDF