КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2023)

Розмір шрифта: 
ОБЛІКОВИЙ СУПРОВІД ЛОГІСТИЧНИХ ВИТРАТ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ТА УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ В МІКРОЛОГІСТИЧНІЙ СИСТЕМІ
Зоряна Петрівна Плиса, Володимир Йосипович Плиса

Остання редакція: 2023-02-26

Анотація


Розглянуто особливості організації бухгалтерського обліку логістичних витрат на організацію та управління виробництвом в обліково-аналітичному забезпеченні мікрологістичної системи

Ключові слова


аналітичний рахунок; бухгалтерський облік; логістика; логістика підприємства; мікрологістична система; логістичні витрати на організацію та управління виробництвом

Посилання


1. Плиса В.Й., Плиса З.П. Формування підсистеми облікового забезпечення логістики підприємства. Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції : збірник тез доповідей учасників IX Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. (Херсон, 17-18 листопада 2020 р.). Херсон, 2020. С.80-82.


2. Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування [План рахунків бухгалтерського обліку] : Наказ міністерства фінансів України від 30 листопада 1999 року № 291 // База даних „Законодавство України” / ВР України. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0892-99#Text (дата звернення: 07.10.2022).


Повний текст: PDF